Vrijgezellen & groepsworkshops

 
Vrijgezellenfeestje,  een leuke activiteit met collega’s of juist teambuilding, een andere manier om je verjaardag te vieren,  familie-, zussen- of vriendinnendag ….. allemaal redenen om een gezellige groepsworkshop  te boeken. Groepsworkshops zijn met de op deze pagina genoemde prijsstelling alleen mogelijk vanaf 6 personen

Een populaire workshop variant voor  vrijgezellen groepen of teambuilding is:  de groepsstapeltaart van 3 lagen, die als één project met de hele groep gezamenlijk gemaakt wordt.

  •  Voor vrijgezellenworkshops kunnen we  bijvoorbeeld een voorproefje nemen op de bruidstaart. De groep kan voor een klassiek romantische ontwerp gaan met bijvoorbeeld veel rozen of juist een heel eigenzinnige moderne taart. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een ontwerp met 2 lagen taart en een suikerwerk topper. Bijvoorbeeld een bruidje en bruidegom van suiker of 2 zwaantjes, beertjes etc. maken, om op de taart te zetten.
  • Voor de overige groepen kunnen we rekening houden met de aard van het uitje en zo het ontwerp van de groepsstapeltaart bijvoorbeeld aanpassen aan de kleuren van het bedrijf, de hobby van de jarige of gewoon gezellig samen een ontwerp maken.

Met een beetje team werk is de gestapelde (bruids)taart te realiseren binnen 3 uur.
Deze workshop groepsstapeltaart kost €27.50 p.p. en is inclusief materiaal, een zoete versnapering, 1x  naar keuze koffie, thee of sap.  Extra consumpties mogelijk à €1,50 p.p. Karaf water is onbeperkt of informeer eens naar een sweet table arrangement bij de workshop.

Overige mogelijkheden  en prijzen voor een vrijgezellen- en  groepsworkshops:

Omschrijving workshop     Prijs p.p. Duur
Ieder een eigen mini paspoptaartje met trouw/ gala jurk        € 25.00    2,5 uur
 cupcakes 6 stuks, bekleden en decoreren. (Bruids-, bedrijfs- of thema  cupcakes)        € 32,50    2,5 uur
Petit fours 9 stuks per persoon        € 33,50    2,5 uur
Petit fours 16 stuks per persoon        € 41,50       3 uur
Individuele taart van 15 x15 cm, freestyle decoreren        € 35,95     2,5 uur
Individuele taart van 20×20 cm vierkant of 20 cm rond  free style decoreren.       € 44,50        3 uur
Groepsworkshop stapeltaart ( zie informatie hierboven)

   € 27,50

      3 uur
Een mannen of vrouwen torso van taart maken. (=3 D sculptuur  taart).Groepjes max 3 personen per taart       €  29,50      2,5 uur
Individuele torsotaart        €  45,00       3 uur

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.                                                                     

De taarten, cupcakes en petits fours kunnen ingevroren worden. Het workshopresultaat zou een leuk dessert kunnen zijn op de trouwdag.

Wel leuk een taart decoreren maar geen behoefte aan “zoveel” gebak? informeer eens naar de mogelijkheden voor workshops decoratietechnieken op taartdummy’s.

Tijdens groepsworkshops op de eigen locatie van Ricake zorgt RiCake voor koffie of thee met een lekkernij, waaraan een persoonlijk tintje in relatie tot het aanstaande bruidspaar  of de groep/bedrijf wordt verwerkt. Op uw locatie zorgt u voor de koffie of thee en neemt Ricake de lekkernij mee.

Op mijn eigen locatie kan ik workshops voor groepen tot circa 8 personen verzorgen. Met een beetje improviseren is 10 personen het maximum.
Op uw eigen locatie is een workshop verzorgen ook mogelijk. Binnen Amersfoort reken ik €2,50 reiskosten. Daar buiten is het op basis van retourrit €o,40 per kilometer, vanaf 3828RH.

Voor groepsworkshops zoals een vriendinnen avond, verjaardagsfeest, bedrijfsuitje etc. kunt u natuurlijk kiezen uit het aanbod op deze pagina. Maar afhankelijk van de gelegenheid kan ook een workshop op maat  gerealiseerd worden. Ik maak dan aan de hand van de wensen voor u een offerte op maat.

Voor grotere groepen, kan ik  eventueel naar uw locatie komen of kunnen we in samenwerking met party centrum Concordia  in Hoogland bij Amersfoort of De Kooi in Bunschoten, een arrangement samenstellen. Hiervoor gelden andere prijzen dan hierboven genoemd i.v.m. de kosten voor de zaal  en de afname van de consumpties op de Locatie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.  Voor grotere groepen zal per 10-15 deelnemers, 1 instructrice in gezet worden.