Boeken van Ricake

De  Cupcake boutique boekbox is geschreven door Ria de Kleijn. ( 2013)  In het boekje vind je verschillende leuke en lekkere recepten om minicupcakes te bakken én decoreren.  In de box  zitten ook 12 silicone mini cupcakevormpjes zodat je direct aan de slag kan.

minicupcake boutique promo foto

Prijs €9,95

Artikel B005

Het taartdecoratie boek is geschreven door Ria de Kleijn en Francisca Holmwood. In het boek vindje veel informatie, foto’s en tips, recepten en een aantal taartprojecten met werkbeschrijving. Hardcover.

Download behorend bij boekje

sjabloon poederen maar

middel punt + sjabloon punt

Prijs €7,95

artikel B004

taartdecoratie boek

Het heerlijke taartjes koffertje is een gezellige cadeaubox. Het boekje heeft een hardcover.  Je vind een aantal projecten uit het taartdecoratieboek in dit boekje terug, verder zitten er leuke gadgets in zoals de roze margrietjes uitstekers, de fleurige stippen uitstekers (waar je ook anjers mee kan maken), 2 a-symmetrische hartuitstekers die in het boek gebruikt worden om een vlinder mee te maken. De trendy taartschep maakt de cadeau koffer compleet.

Download behorend bij boekje

sjabloon poederen maar

middel punt + sjabloon punt

Prijs €16,95

artikel B003

heerlijke taartjes boekbox

De Luxe Taartdecoratiebox bevat het Taartdecoratieboek met nog een aantal bonus taartprojecten.  In deze cadeau box vind je naast de roze margrietjes uitstekers, de fleurige stippen( en anjer) uitstekers en de trendy Taartschep ook een siliconenmal om kleine decoratie cupcakejes mee te maken. Een echt aanrader.

Download behorend bij boekje

sjabloon poederen maar

middel punt + sjabloon punt

Prijs €18,95

artikel B002Taartdecoratie box grootMinitaartjes is het eerste taartdecoratie boekje dat Ria de Kleijn  samen met Francisca Holmwood geschreven heeft.  Het wordt in boekbox vorm verkocht wordt. Een leuke kadotip dus. Zeker met moederdag of Juffendag in het vooruitzicht.

De Minitaartjes boekbox kost €9,99 .

artikel B001

De boeken kunt u bestellen door een mail te sturen met uw eigen gegevens en eventueel  het afwijkende afleveradres.  vermeld de titel en het artikele nummer. U ontvangt vervolgens een mail met de betaalgegevens. zodra uw betaling door Ricake ontvangen is wordt uw bestelling verzonden.  Verzendkosten zijn het geldend pakketpost tarief. Afhalen is mogelijk na telefonische afspraak.