Ouwel

Ouwel is een product op basis van aardappelzetmeel, water en plantaardige olie. Het wordt ook wel eetpapier genoemd.De smaak is neutraal en bijna smaakloos te noemen. Het gebak waar op het gebruikt gaat worden moet de smaakmaker zijn.

Bewaaradvies:

Bewaar de ouwel op een droge, donkere plaats  van max 20 graden. Niet in de koelkast bewaren!  Direct zonlicht en vocht komen de kwaliteit niet ten goede. Het  advies van Ricake is om de ouwel tot gebruik met de gesealde verpakking in de enveloppe te bewaren in bijvoor beeld een voorraad (trap/kelder) kast. Onder de juiste condities bewaard is een ouwel tussen de 9 en 12 maanden houdbaar.Een ouwel kan daarom al ruim van te voren besteld worden. Dat scheelt weer stress of je bestelling  wel op tijd binnen is.

Download hier de uitgebreide gebruiksaanwijzing ouwel

Ouwel prints  zijn op diverse manieren toepasbaar.

Op een ouwel kunnen  pasfoto’s, rondjes voor cupcakes, ouwel stekers of andere maatwerk afbeeldingen geprint worden. Uw foto kan ook in cirkelvorm geprint worden met een diameter tot 20 cm. De ouwel is probleemloos te knippen. Een leuk idee voor een persoonlijke traktatie. Op uw foto kunnen teksten toegevoegd worden.Voor printklare opdrachten gelden de prijzen zoals vermeld. 
 
Wilt u dat Ricake u helpt met het aanpassen van de layout of het Photoshoppen van uw bestand, dan krijgt u  vooraf een offerte voor de gevraagde aanpassingen en het zetten in de lay-out .
Snij service.
Cupcake  plaatjes vierkant kunnen ook voor u op maat gesneden worden.
Kosten €3,00 per A4  (A5 €1,50) 
 
lees ook eens mijn artikel over ouwelprints in Mjam taart nr 1  2009