Bruidstaart

line up bruidstaarten 2017

 Gefeliciteerd!! want als je op deze pagina van mijn website komt kijken, is de kans groot dat je pas besloten hebt om samen de grote stap te wagen. Op een bijzondere dag, misschien wel de mooiste dag van je leven, wil je natuurlijk een hele mooie en speciale Bruidstaart.

Ria de Kleijn van Ricake, maakt jullie droom bruidstaart naar wens. Het ontwerp van de taart komt tot stand in overleg met het bruidspaar, proeftaartjes-bruidsproeverijjullie dus of de eventuele gulle gevers die het bruidspaar willen verrassen met een mooie bruidstaart. Dit contact kan via de mail , maar een persoonlijke afspraak heeft de voorkeur.

Tijdens de afspraak kunnen alle wensen en ideeën aan mij voorgelegd worden en kijk ik graag met jullie naar wat er mogelijk is. Details zoals kleur van het pak, details van de jurk en bloemen uit het boeket kunnen in het ontwerp verwerkt worden. Voor meer inspiratie zijn er  foto’s van eigen werk, boeken of magazines waar we ideeën uit kunnen halen, maar  jullie kunnen je ook oriënteren op internet en de ideeën al vast per mail doorsturen. Wel goed om te weten: 1 op 1 kopiëren van voorbeelden doe ik niet. Originaliteit staat bij mij voorop.

Aan de hand van de ideeën en wensen ga ik al tijdens dit gesprek een begin maken met het visualiseren van het ontwerp door middel van een ontwerpschets.

Verder kijken we naar de presentatie van de taart. Taarten kunnen direct gestapeld worden tot een mooie stapeltaart, maar ik heb ook diverse bruidstaart-standaarden om losse taarten op te presenteren.  Omdat er qua smaak heel veel mogelijk is, wordt er tijdens deze eerste oriënterende afspraak nog niet geproefd. Hiervoor kan een aparte proefsessie ingepland worden tegen een vergoeding van €35,00 voor 2 personen. Extra personen tegen een vergoeding van €8,50 p.p. (max. 4 personen bij een sessie)                Maar jullie kunnen er ook voor kiezen om rustig thuis één of meer proeftaartjes te testen. Proeftaartjes voor circa 4 personen kunnen jullie tijdens of na de oriënterende afspraak bestellen. De proeftaartjes kosten vanaf  €15,00 per stuk. (Afhankelijk van de vulling). en kunnen jullie op een nader af te spreken moment ophalen
jewels forever add.

Zodra al jullie wensen duidelijk zijn, wordt het definitieve ontwerp gemaakt met de bijpassende offerte. Deze ontvang je enkele dagen na de afspraak via de mail. Voor een prijsindicatie: de bruidstaarten van Ricake zijn mogelijk vanaf €4,95  Per portie,  dit is ruim 35% goedkoper dan het landelijk gemiddelde dat rond € 8,50 per portie ligt. Voor dit bedrag hebben  jullie al een mooie bruidstaart waarin, over het algemeen, de laagdrempelige wensen al in het ontwerp verwerkt kunnen   worden binnen de aangegeven prijs indicatie.  Speciale wensen waarvoor meer arbeidstijd is en speciale materialen nodig zijn, kunnen een ander prijsniveau geven. Dit geef ik duidelijk aan in ons gesprek en in de offerte. Denk ook na of je misschien gebruik wilt maken van de aansnijdservice van Ricake tijdens jullie trouwdag. Hiervoor wordt een apart uurtarief berekend. Jullie zijn er dan wel van verzekerd dat de bruidstaart vakkundig wordt aangesneden.

Een vrijblijvende optie voor de gewenste datum is mogelijk tot 2 maanden voor de bruiloft. Zodra een ander bruidspaar zich meldt voor dezelfde datum neem ik contact op met jullie en vraag ik  om een definitieve beslissing. Om jullie datum definitief te reserveren moet uiterlijk 2 maanden van te voren 50% worden aanbetaald.

Vermeld in je mail graag de trouwdatum , dan kan ik meteen kijken of deze nog vrij is in de agenda.

Bellen voor een afspraak kan ook 06-42386981   Op maandag t/m donderdag alleen s avonds van 20.00 tot 20.30 uur. Vrijdag en zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur.

Klein gezelschap en toch graag een grote taart op de tafel?  Vraag dan naar onze mogelijkheden met extra dummy (imitatie)  lagen, waarbij de buitenkant op de dezelfde wijze gedecoreerd wordt als de echte taartlagen die u bestelt. 

Ook heeft Ricake mogelijkheden voor ( bruids) cupcakes, petits fours en cake pops bij uw bruidstaart. Of kunnen wij een Sweettable of High Tea verzorgen. Nog een give away nodig? Ricake maakt ook gedecoreerde koeken met decoratie glazuur.

Ik informeer  jullie graag over de mogelijkheden.

sweettable cakepops cupcakes en petits fours