Cursus a la Colette

Workshop in Colette Peters stijl.  3 dinsdagen van 09.00 uur tot 14.30 uur. Inclusief 3 x lunch  €250,00

Tijdens deze 3  dagen gaan we op (giga) dummy’s van 10 cm hoog werken. Omdat er tussen de cursus dagen een volle week zit is werken met echte taart of cake geen optie.

Cursus dag 1: wordt  eerst een  theorie deel taart ontwerpen op schaal behandeld en hoe het ontwerp als echte taart gedeuveld  en gestapeld  kan worden. Als het ontwerp  klaar is, weten we de maten en vormen voor de dummys. De dummys met een specifieke afwijkende vorm worden voor  aanvang van cursusdag 2  voor je op maat en in vorm gesneden. Ook het bewerken van dummy’s naar aangepaste vormen is onderdeel van deze cursus en hoe je met dummy materiaal extra wonky(scheve) effecten kan bereiken. (Ook bij gebruik van echte taart)..  Diverse naslag werken liggen klaar om je inspiratie te prikkelen. Op dag 1 kan nog een begin worden gemaakt met het maken van de decoraties.

Cursus dag 2: bekleden en decoreren

Cursus dag 3: bekleden decoreren stapelen en afwerking.

Deze cursus is inclusief alle materialen, 5 dummy’s, fondant glanspoeder en het gebruik van alle gereedschappen ook de bescheiden lunch  is bij de prijs inbegrepen.

Project uit de vorige A La Colette cursus gemaakt door Constance uit soest