Films

RiCake heeft de bruidstaart gemaakt voor de bruiloft scène van de Nederlandse speelfilm Loft. Met medewerking van Francisca van Franky’s Flowers voor de suiker rozen. Foto rechts: Hoofrolspeler Jeroen van Koningsbrugge  samen met Ria de Kleijn van RiCake Taartcreaties en Meer…

Fotograaf: Martijn van Gelder) De film ging 16 december 2010 in premiere.

Filmposter Loft

Klik op de filmposter van Loft om te kijken naar het fragment van The making of Loft waarin de taart van Ricake te zien is.

 


RiCake heeft in opdracht van Lemming Film de titeltaart voor de kinder film Tony 10 gemaakt.

In de film Tony 10, zijn onder andere Anna Drijver,  Jeroen Spitzenberger  Annet Malherbe en Carlo Boszhard te zien. Deze kinderfilm  is internationaal in de prijzen gevallen. Tony 10 won de prijs voor beste film op het Children’s India International Film Festival. Dit is bekend gemaakt door de producent Lemming Film.

filmposter Tony tien Tony Tien2

Klik op de filmposter van Tony 10 om de trailer te zien met daarin de titeltaart van Ricake.


 

Voor de kerstaflevering van  Robs grote tuinverbouwing  in 2014 heeft Ricake’s eetbare printservice de eetbare menukaarten gemaakt.

foto 1 foto 2

 

——————————————————————————————————————————————————————————–

Voor het programma HIJ is een ZIJ (NPO1)  heeft RiCake in 2016 de taart mogen maken die aangesneden werd vlak voor de transitie van Eveliene.

Deze taart is wat expliciet, vandaar de link naar de bewuste aflevering. HIJ is een Zij Aflevering  het bewuste fragment begint rond 27.40 minuten.

———————————————————————————————————————————————————————————