Recent Posts

  Recent Comments

  Geen reacties om te tonen.

  Levertijd en verzending

  Het proces vanaf het invullen en verzenden van het online bestelformulier tot bezorging duurt circa 2 à 3 werkdagen. Lees  hieronder hoe wij te werk gaan.

  Zodra je het bestelformulier met de bestanden hebt verzonden, ontvang je binnen enkele minuten een geautomatiseerde bevestigingsmail.  Vanaf dat moment  is de opdracht  in behandeling genomen.  Een eetbare print is een opdracht op maat, annuleren is dan niet meer mogelijk.  Zijn er vragen over de bestelling dan zal Ricake je hierover mailen of bellen. Je gaat bij bestellen akkoord met de algemene voorwaarden van RiCake taartcreaties & meer.

  RiCake stuurt de factuur met de verzendbevestiging in één mail. De bestelling zal na de mail met de verzendbevestiging  binnen 1 à 2 werkdagen bezorgd  worden op werkdagen van dinsdag tot en met vrijdag. Bestellingen die vrijdag geplaatst worden, zullen meestal niet eerder dan op dinsdag bezorgd worden. Dit komt omdat de zaterdag geen gegarandeerde bezorgdag is en de maandag geen bezorgdagen meer is voor PostNL briefpost.

  Uiteraard kan in overleg een afhaalafspraak gemaakt worden.

  De eetbare prints worden standaard verzonden in een envelop met extra versteviging.  Ricake verzendt via PostNL.   Het verzenden via brievenbus post is voor risico opdrachtgever. Ricake  is niet verantwoordelijk te houden voor vertraging veroorzaakt door PostNL of het kwijtraken van briefpost bij PostNL.

  Het is mogelijk om je bestelling volgen met een traceercode van PostNL. Dit  kan met de opties: brievenbuspakje  €4,50, pakketpost € 7,25 of aangetekend pakket€ 8,95.  Met deze opties wordt bestelling  over het algemeen de volgende werkdag door PostNL bezorgd.

  Bij grotere hoeveelheden >250 gram of zwaarder of verzending naar het buitenland zijn de verzendkosten altijd op aanvraag. De bestelling wordt dan pas behandeld na uw akkoord op onze prijsopgave incl. verzendkosten.   Zodra de bestelling niet meer als brievenbuspost verzonden kan worden of voor spoedzendingen met zekere bezorging op werkdagen( di- za) binnen 24-48 uur, geldt het actuele pakketpost tarief.  Als je dit prettig vindt kan dit aangetekend (handtekening vereist bij ontvangst). Ook deze verzendkosten geeft RiCake vooraf aan u door. Wilt u bij hoge spoed uw bestelling per koerier  laten bezorgen, dan moet u zelf een koerier inschakelen en uw bestelling bij ons af laten halen.

  Voor spoed opdrachten, waarbij wij streven dat uw opdracht binnen 24 tot 48 uur  kan worden bezorgd,  moet er eerst  telefonisch contact opgenomen worden om te informeren of dit haalbaar is. Tel: 06-42386981.  Zekere bezorging  tijdens werkdagen binnen 24-48 uur is alleen mogelijk via aangetekende post of pakketpost. U ontvangt dan een traceercode.

  Levering rond de feestdagen: met name tijdens de drukke decembermaand, komt het regelmatig voor dat PostNL er langer over doet om uw bestelling te bezorgen! De bezorgtijd kan in individuele gevallen oplopen tot wel 5 dagen. Plaats daarom in December uw bestelling op tijd of kies bij een spoedbestelling voor de optie Pakketpost.

  Op zondag zijn wij de hele dag gesloten en de maandagochtend zijn wij gesloten tot 13.30 uur!  RiCake beantwoord dan ook geen telefoon. Spreek in elk geval de voicemail in en ik bel u z.s.m. terug.