Levertijd

Het proces vanaf het invullen en verzenden van het online bestelformulier tot bezorging duurt circa 2 tot 4 werkdagen. Lees voor de toelichting ook het onderstaande goed door.

Zodra je het bestelformulier met de bestanden hebt verzonden, ontvang je binnen enkele minuten een geautomatiseerde bevestigingsmail.  Vanaf dat moment  is de opdracht  in behandeling genomen.  Een eetbare print is een opdracht op maat, annuleren is dan niet meer mogelijk.  Zijn er vragen over de bestelling dan zal Ricake je hierover mailen of bellen. Je gaat bij bestellen akkoord met de algemene voorwaarden van Ricake taartcreaties & meer.

Ricake stuurt de factuur met de verzendbevestiging in één mail. Over het algemeen worden de verzendbevestigingen op werkdagen tussen 16.00 en 18.00 uur gemaild. De bestelling zal na de mail met de verzendbevestiging  binnen 1 à 2 werkdagen bezorgd  worden op werkdagen van dinsdag tot en met vrijdag. Bestellingen die vrijdag geplaatst worden, zullen meestal niet eerder dan op dinsdag bezorgd worden. Dit komt omdat de zaterdag en de maandag geen reguliere bezorgdagen meer zijn voor PostNL

De eetbare prints worden standaard verzonden in een envelop met extra versteviging.  Ricake verzendt via PostNL.   Het verzenden via brievenbus post is voor risico opdrachtgever. Ricake  is niet verantwoordelijk te houden voor vertraging veroorzaakt door PostNL of het kwijtraken van briefpost bij PostNL.

Voor spoed opdrachten,  waarbij wij streven dat uw opdracht binnen 24 tot 48 uur  kan worden bezorgd,  moet je eerst  telefonisch te informeren of dit mogelijk is.Tel: 06-42386981.  Zekere bezorging  tijdens werkdagen binnen 24-48 uur is alleen mogelijk via aangetekende post of pakketpost. U ontvangt dan een traceercode.

Levering rond de feestdagen: met name tijdens de drukke decembermaand, komt het regelmatig voor dat PostNL er langer over doet om uw bestelling te bezorgen! De bezorgtijd kan in individuele gevallen oplopen tot wel 5 dagen. Plaats daarom in December uw bestelling op tijd of kies bij een spoedbestelling voor de optie Pakketpost.

Op zondag zijn wij de hele dag gesloten en de maandag ochtend zijn wij gesloten tot 13.30 uur!                            Ricake beantwoord dan ook geen telefoon.