Bestellen

Bestel hier je eetbare print.  

Voorkom bezorgstress en bestel uw eetbare prints ruim van te voren. De eetbare prints zijn in onze verpakking zeker 3 maanden  buiten de koelkast houdbaar. 

Als je bij je bestelling “printklaar bestand” aanvinkt, wordt het bestand afgedrukt in de lay-out zoals het bestand door jou wordt aangeleverd. Hierbij blijft de afbeelding ook in de verhouding zoals het is aangeleverd. Voor een rond printklaar bestand, moet dus ook een ronde afbeelding in het bestand zijn opgeslagen, dat door je wordt aangeleverd. 

Wil je dat RiCake de lay-out voor je opmaakt, omschrijf dan duidelijk je wensen in het berichtvak onder aan dit formulier. Denk hierbij aan: opmaak print lay-out voor cupcakerondjes, pasfoto-formaat of meerdere afbeeldingen op één sheet. De opmaakkosten bedragen €2,50 per unieke print lay-out.

Ricake kan een (vierkante of rechthoekige) foto of afbeelding digitaal (rond) photo-shoppen. Ook kan van een rechthoek een vierkant bestand gemaakt worden. Let hierbij op dat op de foto of afbeelding, rondom het persoon of figuur in de afbeelding, voldoende ruimte is om de foto rond (of vierkant) te kunnen maken. Zonder voldoende ruimte rond de persoon of figuur, kunnen delen hiervan buiten de nieuwe afbeelding weg vallen.  Voor het uitvoeren van één of meer van de bovengenoemde bewerkingen ontvangt vooraf een prijsopgave. Na uw akkoord wordt de opdracht verwerkt.

  Uw naam

  Straat

  Huisnummer

  Postcode

  Plaats

  Telefoonnummer

  Mobiel nummer

  Uw email

  Ik ben een nieuwe klantIk heb al eerder besteld bij Ricake

  Soort product

  Upload hier uw afbeelding(en) (max. 4 MB in jpg, bmp, tiff, gif, png of pdf. Neem bij afwijkende bestandsformaten en/of bestandsgrootte a.u.b even contact op via info@ricake.nl)



  Vorm van de afdruk:

  VierkantRechthoekSheetvullendRond printklaar (uw afbeelding is al rond)Bestand rond photoshoppen door Ricake (+ € 1,50)

  Afmetingen van de afdruk (vierkant max. 20x20 cm of rechthoekig)

  Ronde afdruk diameter (max. 20 cm bij A4 afdruk)

  Uw aangeleverd bestand is:

  printklaarniet printklaar

  Opmerkingen bij uw bestelling

  Verzendwijze: (zie "verzend- en verpakkingskosten" onder dit formulier)

  BrievenbuspostPakketpostSpoedzending (pakketposttarief)Afhalen op afspraak

  Om uw bestelling te kunnen verzenden dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Ricake

  Beveiligingsvraag:

  Verzend- en verpakkingskosten

  Klik hier voor de algemene voorwaarden

  Klik hier voor de privacy verklaring

  Controleer goed of je de naam, adres en e-mailgegevens correct zijn gevuld! Dit zijn namelijk ook je factuur en verzendgegevens.

  Lukt het niet om je bestand te uploaden? Neem dan de naam en adresgegevens, die wij vragen in het contact formulier, over in een e-mail en voeg het fotobestand als bijlage bij. Vermeld in het onderwerp: bestelling eetbare printservice, en mail het naar info@ricake.nl

  Betaalwijze  en leveringsduur:

   Ricake werkt alleen met een digitale factuur! Op deze manier proberen wij een steentje bij te dragen aan een beter milieu. De betaling dient binnen 7 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. Bij  het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Ricake Taartcreaties & Meer.  Na ontvangst van de bestelling ontvang je een automatische bevestiging dat uw order in behandeling is genomen. Als er geen vragen over uw bestelling zijn wordt deze verwerkt en ontvang je de digitale factuur als PDF,  in de bijlage. zodra de bestelling verzendklaar is. Bestellingen die op maandag t/m donderdag voor 18.00 uur geplaatst zijn, worden ’s avonds verwerkt en de volgende dag aangeleverd bij PostNL. Daarna is het over het algemeen binnen 1 à 2 werkdagen bij je bezorgd. Bij bestellen op vrijdag moet je er rekening  mee houden dat de bestelling pas vanaf  dinsdag bezorgd kan worden. De ervaring leert dat bezorging op zaterdag niet altijd gegarandeerd gebeurt door PostNL.

  Je bent zelf verantwoordelijk dat je per mail te bereiken bent. Een invoerfout is snel gemaakt. Controleer daarom voor je de bestelling verzend of je e-mail adres inderdaad foutloos is ingevoerd op dit bestelformulier.  Voor verder bereikbaarheid per mail voeg je ons e-mailadres:  info@ricake.nl toe aan je lijst met veilige afzenders. Controleer je mail- en spambox of  je mail met de verzendbevestiging én de factuur hebt ontvangen. Ricake stuurt een eerste of tweede betalingsherinnering  ook per mail.  Wordt daar niet op gereageerd dan  moet Ricake helaas een 3e herinnering per post sturen. De factuur wordt dan verhoogt met €7,50 voor verzend en administratiekosten.

  Zondag is onze vaste rustdag. Mailen is dan geen probleem. Telefonisch contact graag voor of na de zondag.

  Wordt de telefoon niet opgenomen? spreek een voicemail in en ik bel u terug zodra ik in de gelegenheid ben. 

  Ricake is ingeschreven bij de k.v.k. onder nummer 32158613